Küçük İşletmeler İçin Buluttan Çalışmanın Faydaları

Bu yazıda size Buluttan Çalışmanın Faydaları ‘nı sıralayacağız. Bu hafta küçük bir şirketle çalışıyorum ve oldukça benzersiz iş sorunlarına çözümler buluyorum. 15 yılı yılı aşkın bir süredir BT sektöründe çalışıyorum. Bir küçük işletme sahibine teknolojinin işlerini büyütmelerine nasıl yardımcı olabileceğini göstermek gerçekten heyecan verici ve bir bulut ortamı oluşturmak, onların hedeflerine ulaşmamıza olanak tanıyarak hayal bile edemeyecekleri şekillerde çalışmalarına olanak tanıyor. 

Bulut bilişim avantajları ve Dezavantajları,
Bulut teknolojisi dezavantajları,
Bulut depolamanın zararları nelerdir,
Aşağıdakilerden hangisi bulut bilişimin sağladığı avantajlarından olarak sayılamaz,
Bulut bilişimin önemi,

Buluttan Çalışmanın Faydaları

Donanımı Ortadan Kaldırmak Ön Maliyetleri Düşürecek

Şirket içi sunuculara ihtiyaç duymadan internete bağlanan bir avuç dizüstü bilgisayar veya Surface Pro tablet, hem yeni hem de köklü işletmeler için çok zor olabilecek ön sermaye harcamalarını önemli ölçüde azaltacaktır. Yedekleme için gereken ek bir sunucu bir yana, tek bir sunucunun maliyeti 2000$’a kadar çıkabilir. Bulutta çalışmaya başladığınızda yalnızca donanım maliyetlerini ortadan kaldırmakla kalmaz, yalnızca kullandığınız kadar ödersiniz. Bu, kapasitenizi anında artırmanıza ve azaltmanıza izin vererek başka bir büyük avantaj sağlayan esneklik sağlar. 

Sunucusuz Bilgi İşlem, BT’yi Basitleştirecek

Yerel etki alanı yapısı gerekmez; yalnızca Office 365, Azure ve SharePoint’in bir birleşimi gerekir. Bu, işleri basit, güvenli ve kullanımı kolay hale getirecektir. Ortamınızın karmaşıklığını azaltmak, BT baş ağrılarını ortadan kaldırır, verimliliği artırır ve paradan tasarruf sağlar

Bulut Barındırma, Çalışanların Uzaktan Çalışmasını Sağlayacak

Müşteri, SharePoint ve Microsoft Teams aracılığıyla sorunsuz bir şekilde dosya paylaşabilecek ve bilgi alışverişinde bulunabilecektir. Uzak veya saha çalışanları dosyalara erişebilecek ve herhangi bir yerden, herhangi bir cihazda çalışabilecek. Azure PaaS, siparişlerini ve hizmetlerini takip etmek için yeni bir faturalandırma sistemi oluşturmak için kullanılabilir. Mevcut kağıt belgeleri taranıp SharePoint’e yüklenebilir ve kullanıcılar yalnızca erişim iznine sahip oldukları belgelere erişebilir. 

İşbirliği Ve Doküman Paylaşımı Verimliliği Arttıracak

Ortamlarını Microsoft Azure’da barındırmayı seçmiş olsak da, benzer hizmetleri yapılandırmak için AWS’yi de aynı kolaylıkla kullanabilirdim. Ekibimin Microsoft platformundaki deneyimi beni hemen Office 365’e yönlendirdi. Asıl mesele şuydu ki, eski sistemlere bağımlılık olmasaydı, Azure’u kullanarak doğrudan bulutta uygulamalar ve belge paylaşım platformları oluşturabilecektim. bu KOBİ için doğru seçim.

Teknoloji gelişmeye devam ettikçe, daha fazla küçük işletmenin bulut bilgi işlemin avantajlarından yararlanmasına yardımcı olmayı dört gözle bekliyorum. Yapay Zeka ve Makine Öğreniminin yeteneklerini ortaya koyarken, teknolojiyi benimsemeyi seçen işletmeleri durdurmak mümkün değil. 

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir